Om Buus Optik

HistorieBuus Optik er en af Roskildes ældste og mest velrenommerede optiker-virksomheder.

Virksomheden blev grundlagt 1. september 1953 af Johannes Buus Petersen med den erklærede målsætning:"Ved kun at føre kvalitetsvarer, lave godt arbejde og have reelle priser, håber jeg at vinde en tilfreds kundekreds."

I dag er Buus Optik en moderne og alsidig virksomhed med flere optikere, der tilsammen mestrer alle optometriens facetter, men stadig drives med respekt for Buus Petersens målsætning.

Optikerne tager sig derfor god tid ved synsprøve og kontrol. De lægger vægt på samtale om kundens behov, så ethvert synsproblem kan blive afdækket og løst. Vore kompetencer omfatter tilpasning af hjælpemidler til personer med nedsat funktionsevne (§112) i nært samarbejde med Roskilde Kommune under Region Sjælland.

Som noget helt unikt er Buus Optik af princip ikke involveret i det konstante kapløb om at levere udsalg og rabatter. Vi ønsker i stedet at levere den bedste kvalitet både hvad angår service og produkter. Da vore priser er helt reelle fra starten, er det ikke nødvendigt for os at lokke kunder til med prisnedsættelser. Også dette er et hæderkronet princip, der går tilbage til Buus Petersens tid.

LokalitetBuus Optik er en lille selvstændig optiker, der har til huse i en charmerende gammel bygning centralt i Roskilde. Adressen er Algade 40.Inde i butikken finder man moderne prøverum og værksted, hvor brilleglas bliver slebet og tilpasset efter ønske, samt en brilleafdeling med et stort udvalg af high-end stel og meget dansk design.

Udenfor er der gratis kundeparkering og let adgang til mange forskellige indkøbsmuligheder.

 
 

PersonaleBuus Optik har 5 optikere og 2 sekretærer. Virksomheden ejes og drives af optometristerne Ayoe Blohm og Morten Clemmensen, der begge er aktive optikere i butikken.Butikkens ansigterMorten Clemmensen
Autoriseret optometrist og kontaktlinsetilpasser i 1994.
Tilpasser specialkontaktlinser samt
ortho-k.
Censor ved fagets eksaminer.
Svagsynsspecialist
Kursus i tørre øjne 2016
Ansat i Buus Optik siden 1995
Ayoe Blohm
Autoriseret optometrist og kontaktlinsetilpasser i 1994.
Tilpasser specialkontaktlinser samt ortho-k.
Svagsynsspecialist.
Specialist i multifocale kontaktlinser.
Arbejder som faglig konsulent og er speaker ved kongresser.
Kursus i tørre øjne 2016
Ansat i Buus Optik siden 2004
Pernille Østberg
Efter mange års ansættelse i Buus Optik, har Pernille pr. 1. juni 2016 valgt at satse fuldt ud på sin egen virksomhed Roskilde Synspleje. (link)
Vi har dog stadig et tæt samarbejde med Pernille..

         

     
Aysel Christensen
Autoriseret optometrist og kontaklinsetilpasser i 1994
Kursus i tørre øjne 2016
Ansat i Buus Optik siden 2016

Lone Andersen
Autoriseret optometrist og kontaktlinsetilpasser 2003.
Svagsynsspecialist 2011.
Uddannet i ortho-k linser i 2016
Kursus i tørre øjne 2016
Ansat i Buus Optik siden 2007Jette Jørgensen
Optiksekretær
Ansat i Buus Optik siden 2008

Linna Iversen
Sekretær
Ansat i Buus Optik siden 2011

 
 

Personalet fra Buus Optik deltager hyppigt i efteruddannelses-seminarer og rejser jævnligt til konferencer og udstillinger i ind- og udland for at holde deres viden opdateret. Eksempelvis er Buus Optik altid repræsenteret med en gruppe medarbejdere ved den årlige konference i British Contact Lens Association (BCLA) og typisk også brilleudstillingen Silmo i Paris.

Morten er censor på College of Optometry and Visual Science (COVS) i København.