Kontaktlinser

Buus Optik fører alle typer af kontaktlinser til ethvert behov. Både almindelige bløde linser til daglig eller månedlig udskiftning og de populære døgnlinser af materialet silikone-hydrogel, som man lovligt kan sove med i op til 30 døgn.

Vi er stolte over at have mange kunder med formfaste linser eller Rigid Gas Permeable (RGP), da denne linsetype er sundere for øjet end mange traditionelle bløde linser. Efter tilvænning er den behageligere, ligesom den ofte giver et skarpere syn. Tilpasning af formfaste linser stiller større krav til optikerens kompetencer end bløde linser.

Buus Optik tilpasser også orthokeratologi linser, der anvendes til at korrigere øjet, mens kunden sover, så synshjælpemiddel er unødvendigt i dagtimerne. For de fleste virker det mystisk, men den enkleste forklaring er, at linsen laver et kontrolleret tryk som udligner nærsynethed. Et godt alternativ til øjenoperation.

Dette er meget kort fortalt, og det er ikke alle der kan benytte sig af denne mulighed. Kom ind i Buus Optik og hør om dine muligheder.

Få fuld bevægelsesfrihed

Kontaktlinser er en effektiv, behagelig og sikker løsning på langt de fleste synsproblemer med klare fordele som fuld bevægelsesfrihed og nej tak til duggede brilleglas…

MANGE MULIGHEDER

Der er mange muligheder, og derfor giver vi dig både information og praktisk hjælp, når du overvejer kontaktlinser. Vi begynder med en samtale om muligheder, behov osv., og derefter kontrollerer vi, om dine øjne egner sig til kontaktlinser. Så tager vi en synsprøve. Efter en grundig instruktion i brugen af kontaktlinserne får du linserne med hjem på prøve. Medmindre din løsning bliver 1-dagslinser, viser vi dig selvfølgelig også, hvordan du skal rense og opbevare linserne.