Kontaktlinser

Buus Optik fører alle typer af kontaktlinser til ethvert behov. Både almindelige bløde linser til daglig eller månedlig udskiftning og de populære døgnlinser af materialet silikone-hydrogel, som man lovligt kan sove med i op til 30 døgn.

Vi er stolte over at have mange kunder med formfaste linser eller Rigid Gas Permeable (RGP), da denne linsetype er sundere for øjet end mange traditionelle bløde linser. Efter tilvænning er den behageligere, ligesom den ofte giver et skarpere syn. Tilpasning af formfaste linser stiller større krav til optikerens kompetencer end bløde linser.

Buus Optik tilpasser også orthokeratologi linser, der anvendes til at korrigere øjet, mens kunden sover, så synshjælpemiddel er unødvendigt i dagtimerne. For de fleste virker det mystisk, men den enkleste forklaring er, at linsen laver et kontrolleret tryk som udligner nærsynethed. Et godt alternativ til øjenoperation.

Dette er meget kort fortalt, og det er ikke alle der kan benytte sig af denne mulighed. Kom ind i Buus Optik og hør om dine muligheder.