Kig på danske designer briller hos Buus Optik i Roskilde

Bor du i Roskilde, er på udkig efter briller og er helt vild med dansk design? Så kan du være glad, da Buus Optik har et stort udvalg af danske designer briller. Buus Optik værner om dansk design og kvalitet, så hvis det er lige noget for dig, så besøg butikken og tag et kig omkring! Der er selvfølgelig altid gode råd at hente hos de uddannede optikere i butikken, så det er bare med at stille alle de spørgsmål, du vil, angående deres udvalg af danske designerbriller.

 

Populære danske designerbrands hos Buus Optik i Roskilde

Hos Buus Optik i Roskilde tilbydes der bl.a. det danske designerbrand Fleye.

Fleye er et brand, der tager udgangspunkt i skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet. Dette kombineret med innovative detaljer og unikke farvesammensætninger. Fleyes målsætning er at skabe nysgerrighed, entusiasme og humor i deres eksponering.

Mange danske designerbrands indenfor brillebranchen

Hvis du simpelthen elsker danske designerbriller, så skal du vide, at der er rigtig mange danske designerbrands, der designerbriller i alverdens udtryk og designs. Når du køber designerbriller, er du også sikret en sublim kvalitet. Er du til det klassiske, det elegante, det sprudlende eller det unikke, så er danske designerbriller lige noget for dig. Det er jo hele idéen med designerbriller – de har et unikt udtryk, som afspejler perfekt hvem du er som person.