Buus Optik har stort udvalg af briller til dig i Roskilde

De rigtige briller er altsigende for, at du får den optimale synsoplevelse og føler, at de passer til din stil. Der er tre ting at tage til eftertragtning ved køb af briller:

  1. Hvilken brug brillerne er beregnet til
  2. Hvad du vil signalere
  3. Hvilke briller der klæder dig

Briller vil altid være en markant del af dit look, da de sidder midt i ansigtet. Din allerbedste brilleguide vil altid være din optiker, så kom ind til Buus Optik i Roskilde og få en snak med en uddannet optiker. De har både erfaring med det praktiske, når det kommer til øjemål – og tilpasning, samt i at finde et par lækre briller til dig.

Hvilken type brille vil passe bedst til mig?

Det er vigtigt at vælge brille efter funktion, og hvad der klæder dig. Dette er især gældende, hvis du skal bære brillerne hver dag og i en lang periode. De fleste skifter typisk briller efter et par år. Hvis du f.eks. kun skal bruge et par briller som aflastning til kontaktlinser, kan du være lidt mere kreativ, nu du ikke behøver tænke til hverdagsbrug.

Til køberen i Roskilde – hvad skal du især være opmærksom på?

En vigtig forudsætning ved brillekøb er, at stel og glas skal passe sammen. Ikke alle typer glas, hører til alle typer stel. Ved større synsfejl skal glassene f.eks. være tykkere med et kraftigere stel. En anden indflydelse på stelstørrelsen er, i hvilken grad glassene skal bue, og hvor synsfelt og linse skal lægge. Hvis du skal bruge briller til detaljeret arbejde, skal synsfeltet være godt og dækkende, men hvis brillerne skal bruges til hverdagsbrug, skal de have et godt synsfelt hele vejen rundt. Kom ind til Buus Optik i Roskilde og få et par skønne briller!