Har du brug for briller til arbejdet? Så kom forbi Buus Optik i Roskilde!

Hvis din arbejdsdag består af meget computerarbejde foran en skærm, så kan det være en god idé at få et par briller til arbejdet. Afstanden er ofte længere med en computerskærm, end hvis du holder en bog eller avis. Derfor kan du opleve behov for andre briller, end dem du normalt bruger i det daglige.

God hjælp at hente angående briller til arbejdet i Roskilde

Buus Optik kan sagtens hjælpe dig med briller til arbejdet. Denne type brille kaldes også jobbriller og skærmbriller. Denne type brille sørger for, at dine øjne ikke skal anstrenge sig mere end højst nødvendigt, da det i forvejen er anstrengende for øjnene at sidde ved en computer det meste af dagen.

Hvorfor er briller til arbejdet vigtigt?

Jobbriller vil hjælpe dig med at fokusere, så du ikke skal knibe øjnene sammen eller have dårlig stilling for at kunne se optimalt på computerskærmen. Du kan komme til at sidde foroverbøjet eller på anden måde uhensigtsmæssigt som kan føre til smerter i ryggen, nakken samt skuldrene og give hovedpine. Det er derfor vigtigt for dine arbejdsforhold, at du får jobbriller, hvis du har behov for det.

DOWNLOAD BROUCHURE OM SKÆRMBRILLER

Se mere på DANSK ERHVERVSOPTIK