På udkig efter designerbriller i Roskilde? Kom forbi Buus Optik!

Designerbriller er et bredt begreb. Hvis du er typen, der går op i design, så er du godt klar over, at der er mange designerbriller på markedet. Man kan få alt fra de mere populære brands fra Amerika som Tom Ford og Ray Ban, men der er også danske designerbriller-brands som Fleye og Thomsen Eyewear. En ting er sikkert: du går ikke på kompromis med kvaliteten, når du køber designerbriller.

Designerbriller til dig i Roskilde – hvad skal du være opmærksom på?

Hos Buus Optik i Roskilde kan du f.eks. få danske designerbriller fra Fleye og Thomsen Eyewear, hvis dansk design er lige noget for dig. Designerbriller har ofte en målsætning med deres udtryk og design, som er nøje gennemtænkt af designerne. Tom Ford er f.eks. kendt for:

  • Innovative designs
  • Og provokerende designs

Hvorimod Ray Ban er derimod kendt for:

  • Aviator-modellen – oprindelig kendt som ”Anti-Glare” med plastrammer og grønne linser pga. Ray Bans oprindelige målsætning som designer for briller til flyvevågnet – nu med slagfaste linser og metalrammer
  • Wayfarer-modellen – kendt for sit brede og iøjnefaldende stel og ovale glas. Disse kan fås med flere farver glas ved valg af solbrille

Designerbriller har altså ofte en lang historie bag sig, og det er det, der udgør de populære og klassiske designmodeller, vi kender i dag.

Pris er altid lig kvalitet

Hvis du er en ægte designerhaj, så ved du også, at afhængig hvilke designs du elsker og går op i, så varierer prisen også meget. Til gengæld er pris i mange tilfælde også lig med kvalitet, så hvis du investerer i et par designerbriller af et dyrere mærke, så har du også garanti på, at kvaliteten er i orden. Når kvaliteten er i orden, vil dine briller også kunne holde til mere last og generelt have længere holdbarhed.