Besøg Buus Optik i Roskilde og find din stil i briller!

Når det kommer til at få briller, så er der rigtige mange forskellige udtryk og designs at vælge imellem. Det er alt fra det mere minimalistiske og ensfarvede til vilde farver, mønstre og former. Afhængig af din grund til at ville have et par briller, så er det vigtigt, at de klæder dig, og at du selvfølgelig synes om dem. Hos Buus Optik i Roskilde kan hjælpe dig med at finde din stil i briller, så det er blot med at tage et smut forbi deres butik.

Gode råd til valg af briller

Der er visse ting at tage i betragtning, nu du skal finde din stil i briller. F.eks.:

  • Hvilken brug brillerne skal bruges til
  • Hvad du vil signalere
  • Hvilke der klæder dig

Briller bliver jo trods alt en markant del af dit look, hvis du planlægger at gå med dem til hverdag over en længere periode. De fleste hverdagsbrugere af briller skifter briller efter et par år. Hvilke briller, du har brug for, er altså også vigtigt. Skal du blot bruge dem som f.eks. aflastning til kontaktlinser, eller detaljeret arbejde som computerarbejde, så kan du jo med fordel vælge mere vildt stel, end du normalt ville vælge til hverdagsbrug. Buus Optik i Roskilde står klar til at hjælpe dig!

Hvordan finder du din stil i briller?

Det er vigtigt, at dine briller passer både din stil, personlighed og ikke mindst dit ansigt. Der er diverse brilleguides, der som udgangspunkt forklarer hvilken facon og farve, der er klædeligt til forskellige ansigtsformer og farvetoner. Husk på, at din optiker er din bedste brilleguide, når du skal finde din stil. For at få de bedste råd og selvfølgelig perfekte mål af dine øjne og tilpasning af dine briller, så besøg din lokale optiker i Roskilde.

DOWNLOAD STIL GUIDE