Om Buus Optik

Historie

Buus Optik er en af Roskildes ældste og mest velrenommerede optikerforretninger.
Forretningen blev grundlagt 1. september 1953 af Johannes Buus Petersen med den erklærede målsætning:
”Ved kun at føre kvalitetsvarer, lave godt arbejde og have reelle priser, håber jeg at vinde en tilfreds kundekreds”.

I dag er Buus Optik en moderne og alsidig forretning med flere optikere, der tilsammen mestrer alle optometriens facetter, men stadig drives med respekt for Buus Petersens målsætning.

Vores optikere tager sig derfor god tid ved synsundersøgelse og kontrol. De lægger vægt på samtale om kundens behov, så ethvert synsproblem kan blive afdækket og løst. Vore kompetencer omfatter tilpasning af hjælpemidler til personer med nedsat funktionsevne (§112) i nært samarbejde med Roskilde Kommune under Region Sjælland.

Buus Optik er af princip ikke involveret i det konstante kapløb om at levere udsalg og rabatter. Vi ønsker i stedet at levere den bedste kvalitet både hvad angår service og produkter. Da vore priser er helt reelle fra starten, er det ikke nødvendigt for os at lokke kunder til med prisnedsættelser. Også dette er et princip, der går tilbage til Buus Petersens tid.

Lokalitet

Buus Optik er en lille selvstændig optikerforretning, der har til huse i en charmerende gammel bygning centralt i Roskilde. Adressen er Algade 40. I butikken finder man moderne prøverum samt et værksted, hvor brilleglas, efter ønske, bliver slebet og tilpasset. Vi har en brilleafdeling med et stort udvalg af kvalitets brillestel og meget dansk design.

Bag forretningen har vi gratis kundeparkering og der er let adgang til mange forskellige indkøbsmuligheder.

Personale

Buus Optik har 6 optikere og 2 sekretærer. Virksomheden ejes og drives af optometristerne Ayoe Blohm og Morten Clemmensen, der begge er aktive optikere i butikken. Læs mere om vores personale på side Vores Team.