Få kontaktlinser hos Buus Optik i Roskilde

Hos Buus Optik er det muligt for dig at få kontaktlinser. Mange vælger at ty til kontaktlinser frem for briller. Dette da kontaktlinser ofte betragtes som nemmere, ikke er til gene for hverdagens aktiviteter, samt der er mange, der tyer til kontaktlinser af forfængelige grunde. Uanset, hvad din grund er til, at du godt kunne tænke dig kontaktlinser, så står Vinther Optik klar til at hjælpe dig i Roskildeområdet.

Forskellige typer af kontaktlinser

Der findes fem typer af kontaktlinser, og det kan godt være en udfordring at finde ud af, hvilken af de fem typer, der passer bedst til dig og dit liv. Buus Optik tilbyder de fem typer af kontaktlinser som er:

  1. 1-dagslinser: sikrer komfort og sikkerhed og er god for dig med en aktiv hverdag som ikke magter rengøringen
  2. 14-dages kontaktlinser: kræver ingen tilvænning og er lette at rengøre
  3. 30-dages kontaktlinser: kun til dagsbrug og skal derfor renses om aftenen og opbevares i rensevæske natten over. Linserne er bløde og behagelige
  4. Døgnlinser: kan bruges døgnet rundt i 30 dage og hornhinden bliver ikke irriteret pga. materialet tillader stor iltgennemstrømning
  5. Flerstyrkelinser: linser med flere styrker og glidende overgang. Her vælges mellem korttids- og langtidslinser

Du kan altså være sikker på, at du ikke behøver gå på kompromis med din synsoplevelse ved valg af kontaktlinser.

Gode råd til nybegyndere

I starten kan det være besværligt at sætte kontaktlinser i og tage dem ud. Her er det en god idé at tage fat i Buus Optik i Roskilde for en grundig gennemgang. Det er også en god idé at starte med samme øje, så du ikke kommer til at bytte rundt på kontaktlinserne. Derudover er det super vigtigt, at du husker at vaske dine hænder grundigt, inden du rører ved dine øjne og kontaktlinser.