Buus Optik i Roskilde har stort udvalg af solbriller med styrke

Bliv helt sommerklar med et par solbriller med styrke. Hvis du i forvejen har brug for briller eller kontaktlinser, så er det især vigtigt at beskytte sine øjne mod de stærke UV-stråler. Solbriller med styrke er det bedste valg for dig med briller i forvejen for bedst beskyttelse af dine øjne. Hos Buus Optik i Roskilde kan du finde de perfekte solbriller med styrke til dig og din stil. Kom forbi butikken og se deres kæmpe udvalg af design og glas.

Solbriller med styrke i mange afskygninger

Nu du vil have et par solbriller med styrke, er der et par egenskaber, du bør overveje. Der findes forskellige solbrilleglastyper, der har egenskaber tilpasset bl.a.:

  • Diverse aktiviteter
  • Og vejrforhold

Ud fra de to kriterier kan du overveje, hvilket solbrilleglas med styrke du bør vælge.

Glas til dine solbriller med styrke

Der er mange forskellige solbrilleglas med styrke at vælge imellem. Hos Buus Optik i Roskilde kan du bl.a. få:

  • Fotokromiskglas
  • Polaroidglas
  • Brilleglas i diverse farver
  • Solbriller med styrke som fit-over eller clip-on

Disse fire typer solbriller er de mest populære. Fotokromiskglas er smarte og praktiske. Glasset går fra gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner. Denne type solbriller med styrke er f.eks. ideelle til jagt, løb eller golf.

Polaroidglas er et solbrilleglas, der mindsker generende refleksioner som f.eks. sollys i vand. Disse er gode ved bilkørsel eller ved sejlsport og fiskeri.

Brilleglas med farver kan vælges med farver, som giver dig adskillige fordele. F.eks. øger varme nuancer kontrasterne, når der er nedsat sol – godt valg ved bilkørsel om aftenen eller jagt. Kolde nuancer er mere balancerede og virker afslappende for øjet, mens farveopfattelsen bevares.

Fit-overs eller clip-ons kan sættes på dine nuværende briller. Et billigere alternativ ved ønske om solbriller med styrke.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER