Få solbriller med UV-beskyttelse mod UV-stråling hos Buus Optik i Roskilde

Solbriller kan være yderst praktiske mod de skarpe UV-stråler. Det er vigtigt at beskytte sine øjne mod solen og dens UV-stråling, især hvis du bærer almindelige briller i forvejen. At udsætte sine øjne for meget UV-stråling kan øge risikoen for kortsigtede samt langsigtede skader og sygdomme. Beskyt dine øjne og få anskaffet et par solbriller med UV-beskyttelse i varmen. Buus Optik i Roskilde står klar til at hjælpe dig!

Hvorfor er solbriller med UV-beskyttelse vigtige?

Solen er dejlig men kan også være farlig, og du har stensikkert set en reklame eller to, hvor der bl.a. rådes til at bruge godt med solcreme i varmen osv. Vores krop kan blive brændt af solen, og hvis dette rammer dine øjne, kan det have alvorlige konsekvenser. Akutte skader forårsaget af for høj UV-stråling kan være:

  • Sneblindhed (hornhinde- eller bindehindebetændelse)
  • Svejseøjne
  • Tågede hornhinder
  • Grå stær

Ved UV-stråling kombineret med sne eller vind, er øjet særligt udsat. Få anskaffet et par solbriller med UV-beskyttelse og vær sikker på at undgå alvorlige synsforringelser forårsaget af solens stråler. Til køberen i Roskilde: Buus Optik kan give god rådgivning omkring, hvilke solbriller med UV-beskyttelse, der passer bedst til dine øjnes behov.

Til køberen i Roskilde: undgå at udsætte dine øjne for UV-stråling

Normalt skal man beskytte sig mod solen, når den står højst på himlen. Dette gælder ikke på samme måde for øjnene. For at skåne dine øjne bedst muligt, bør du især bære et par solbriller med UV-beskyttelse i formiddags- og eftermiddagstimerne. Desuden er det vigtigt at bemærke, at solens stråler reflekterer på forskellige overflader, men med et par solbriller med UV-beskyttelse beskytter du øjnene i alle situationer. Du kan altså helt slippe bekymringerne. I Roskilde ligger brilleforhandleren Buus Optik – kom forbi og se deres udvalg og snak med en optiker.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu